Wat zit er allemaal in een diamond painting kit?

Een diamond painting kit heeft meestal dezelfde componenten voor alle merken, hoewel de kwaliteit en kwantiteit per merk kan verschillen. We willen onze klanten graag voorzien van de beste kwaliteit materialen die hun diamantschilderij ervaring leuk en spannend maken en ze willen het houden als een hobby in plaats van op te geven als gevolg van pure frustratie.

Wil je je eigen diamond painting kit bestellen? Neem dan een kijkje op Diamond Painting Wereld.

Gemiddeld genomen bevat een diamanten schildersset de volgende items:

Het doek

Alle schilderingen met diamanten kits bevatten een doek, zonder welke het proces van schilderen met diamanten onmogelijk zou zijn. Het doek is bedrukt met nummers en symbolen die overeenkomen met de kleuren van de diamanten en sommige doeken hebben ook een gedrukte gids. Het doek is bedekt met een laag lijm die het mogelijk maakt om de diamant met gemak op het doek te plakken en het schilderij bij elkaar te houden.

De diamanten

Alle diamantschilderijen zijn onvolledig zonder de diamanten zelf. Alle kits bevatten verschillende kleuren diamanten die nodig zijn om het schilderij te voltooien. Elke kleur diamant heeft een code die op het doek en ook op de verpakking van de diamant is gedrukt, en het is belangrijk om deze code te onthouden om ervoor te zorgen dat uw schilderij niet verpest wordt. Hoe meer kleuren er zijn, hoe gedetailleerder het schilderij zal zijn.

Het bakje

Alle schilderingen met diamanten kits worden geleverd met een plastic bakje dat dunne inkepingen heeft om de diamanten te helpen scheiden en het voor jou gemakkelijk te maken om ze op te pakken. Het bakje heeft ook een gedipte hoek om de diamanten terug in hun verpakking te helpen.

Diamantaanbrenggereedschap

Alle diamant schilderskits worden geleverd met een diamant applicator. Deze gereedschappen zijn cilindervormig en lijken op de vorm van een pen, daarom worden ze ook wel eens diamanten applicatiepennen genoemd. Deze pennen worden geleverd met een holle punt waar de penpunt moet komen te zitten, waar de diamant kan worden vastgeplakt en op het doek kan worden overgebracht vanuit de lade. Lijm of was wordt op de penpunt aangebracht om de diamanten aan de pen te laten kleven.

Terwijl de kits meestal slechts een enkele boorapplicator bevatten, verkopen veel websites en ambachtelijke winkels, waaronder de onze, diamantapplicators die tot 10 boren per keer kunnen aanbrengen. Dit kan heel nuttig zijn als u werkt aan een groot schilderij, of een groot gebied van het schilderij dat dezelfde kleur nodig heeft.

Was of lijm

De meeste kits worden geleverd met een klein bakje was of lijm voor de diamantapplicator en worden gebruikt om de diamanten aan de pennen te laten kleven.

Lees ook: Alle specificaties van renovlies behang op een rijtje

Leave a reply