De Top 3 Redenen om te kiezen voor Shopify voor jouw eCommerce Webstore

Het kiezen van een eCommerce winkel is een grote beslissing. Je webwinkel is de ruggengraat van je hele eCommerce bedrijf, en het kiezen van het juiste platform voor jouw bedrijf staat voorop. Aangezien eCommerce sterk in populariteit is gestegen, zijn een aantal grote spelers op de voorgrond getreden voor gehoste platformen. WooCommerce, Magneto, BigCommerce en Shopify zijn enkele van de namen die we keer op keer horen als het gaat om hoogwaardige eCommerce winkels. Hoewel elk bedrijf zijn eigen unieke overwegingen heeft, komt één webwinkel consequent naar voren als een top allround keuze: Shopify.

Voor wie is Shopify ideaal?

Shopify is een ideale webwinkel voor eCommerce bedrijven die producten of diensten verkopen die een minimale configuratie vereisen. Het is zeer eenvoudig om losse producten of een handvol producten te verkopen op Shopify. Bedrijven die fysieke of digitale goederen verkopen kunnen beiden gebruik maken van Shopify webshop. Als jouw winkel producten verkoopt met weinig kleuren, materialen of maten is Shopify een uitstekende optie (houd er rekening mee dat de ingebouwde variatie maximaal 100 variaties ondersteunt). Of je nu een handvol producten verkoopt of een scala aan producten, Shopify is een geweldige oplossing die veel tools en thema’s biedt.

Voordelen van Shopify

Kortom, Shopify is een geweldig platform voor veel verschillende bedrijven en is ongelooflijk veelzijdig. Zowel beginners als ervaren verkopers kunnen de voordelen van Shopify ervaren. Er zijn een aantal unieke voordelen van het gebruik van Shopify ten opzichte van andere platformen, waaronder:

Snelle, eenvoudige installatie

Als het snel en eenvoudig online krijgen van uw bedrijf deel uitmaakt van uw doel, dan is Shopify een van de beste platforms om je te helpen. Het opzetten van een Shopify winkel vereist geen technische vaardigheden en alle software wordt direct op het platform aangeboden. De gebruikersinterface is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het eenvoudig is om het direct te gebruiken.

Klantenservice

Experts zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met Shopify. Zij kunnen je helpen bij het beantwoorden van al jouw vragen over het runnen van hun winkel. Community forums en andere nuttige documenten zijn ook toegankelijk via het Shopify Help Center. Vergeleken met veel andere platformen is Shopify’s klantenondersteuning betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk.

Mobiel vriendelijk

Met mobiele shoppers in opkomst is het noodzakelijk dat jouw webwinkel mobiel is. Shopify is ontworpen met het oog op mobiele reacties en jouw winkel zal er onberispelijk uitzien, ongeacht het apparaat waarmee je toegang krijgt. Bovendien kun je jouw hele Shopify winkel eenvoudig beheren vanuit hun iOS of Android applicatie.

Lees ook: Is slapen met sokken aan goed voor je?

Leave a reply