Autosleutel duplicatie en reparatie

Je realiseert je nooit hoe waardevol je autosleutels echt zijn totdat je ze kwijt bent of ze stoppen met werken. Ze zijn je ticket naar mobiliteit en als ze niet in de buurt zijn, zit je vast. Gelukkig zijn er, als je je in een band bevindt, genoeg manieren om een misplaatste of slecht functionerende autosleutel te vervangen. Helaas kan het vervangen van autosleutels in sommige gevallen ook heel duur zijn – maar niet allemaal!

Is je autosleutel gestolen of is de behuizing beschadigd door slijtage? Of ben je bang om je autosleutel te verliezen? De behoefte aan een autosleutel bijmaken kan ontstaan als je autosleutels (of zelfs motorfietssleutels) beschadigd zijn of als je een reservesleutel wilt hebben. Wij kunnen je helpen door je autosleutel te dupliceren of door de omhulsel te vervangen!

De duplicatie van autosleutels

Bijna elke autosleutel kan door specialisten worden gedupliceerd. Afhankelijk van het type auto en het bouwjaar kan de exploitant je echter direct vertellen of de sleutel al dan niet kan worden gedupliceerd. Als de sleutel kan worden gedupliceerd, doet hij dat zo snel mogelijk.

Ook de elektronica heeft zijn weg gevonden in dit segment. Om de veiligheid van de auto te garanderen, wordt de techniek, die deel uitmaakt van de antidiefstal, elke dag meer geëvolueerd. De sleutel van de auto of de motor stuurt een signaal naar het voertuig. In het voertuig bevindt zich een responder die reageert en toestemming geeft om te starten. Dit is anders dan een afstandsbediening.

Daarom is het tegenwoordig niet meer zo eenvoudig om een autosleutel of motorsleutel te dupliceren.

Afhankelijk van het type auto en het bouwjaar kan de operator je direct vertellen of deze sleutel al dan niet te dupliceren is.

Is alleen het omhulsel van de autosleutel kapot? Of is hij versleten? Meestal werkt de elektronica van de sleutel nog. Geen probleem! Uw-autospecialist kan voor bijna elk type auto een nieuwe behuizing bestellen en plaatsen.

Lees ook: Wil je een slimme stekker kopen? Lees dit eerst

Leave a reply