3 Redenen waarom elektrische scooters voordelig zijn

Naarmate het aantal gebruikers van de NIU elektrische scooter toeneemt, neemt ook het aantal voordelen toe die ze bieden ten opzichte van andere vormen van vervoer, zoals voertuigen of openbaar vervoer dat vaak wordt gebruikt. Je zult verbaasd zijn over enkele manieren waarop het gebruik van elektrische scooters u ten goede komt, evenals jouw gemeenschap, en je kunt nog steeds jouw eindbestemming bereiken op een meer dan tijdige manier!

Je gaat er misschien van uit dat omdat een auto, bus of trein qua snelheid het snelst is, dit betekent dat zij automatisch de snelste manier zijn om op jouw werk te komen. Het zal je verbazen dat dit in veel gevallen (voor mensen die in stedelijke gebieden wonen of voor bedrijven in de buurt werken) echt niet het geval is!

Elektrische scooters kunnen sneller zijn dan auto’s

Dit klinkt gek, maar dat is het niet! Bedenk hoeveel van jouw woon-werkverkeer wordt doorgebracht in het verkeer met andere voertuigen, of hoeveel ingewikkelde bochten je moet maken met jouw auto die vermeden kunnen worden als je niet beperkt bent tot het rijden op de straat! Er zijn een aantal mensen die wonen in de nabijheid van hun werk of bedrijf (of de winkel, of hun favoriete parken in de steden) dat reizen per elektrische scooter zou eigenlijk minder tijd dan het besturen van voertuigen (niet te vergeten de tijd die het kost het vinden van parkeren!).

Elektrische scooters kunnen het openbaar vervoer verslaan

Openbaar vervoer biedt een vergelijkbaar verhaal: je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren, maar nu moet je je wel zorgen maken over bus of trein schema’s, en proberen uit te vinden wat te doen als je er een mist! Met een elektrische scooter kun je vertrekken volgens je eigen schema zonder op tijd wakker te moeten worden voor de trein of te moeten wachten op de volgende bus (plus, dit betekent dat je geen zitplaatsen hoeft te delen met de rest van de stad!).

Elektrische scooters vs. lopen

Wat als je op loopafstand bent van de plaatsen waar je moet komen? Als je elke dag lopend reist, is er een kans dat jouw woon-werkverkeer meer van jouw schema in beslag neemt dan je zou willen. Hoewel een stevige wandeling elke dag ook heel goed is voor de gezondheid en het milieu, biedt het rijden op een elektrische scooter vergelijkbare voordelen, omdat het jouw lichaam matig actief houdt. Het kan ook de lengte van jouw woon-werkverkeer aanzienlijk verminderen, waardoor je andere actieve manieren kunt vinden om jouw dagen door te brengen.

Wat jouw typische woon-werkverkeer ook is, een elektrische scooter kan jouw dagelijkse vervoer ook een stuk leuker maken! E-Scooters geven hun eigenaars waardevolle tijd terug om meer dingen te doen die ze leuk vinden of die ze normaal niet in hun schema kunnen inpassen. Wat zou je kunnen doen met een extra uur dat je elke dag van jouw woon-werkverkeer zou kunnen afhalen?

Lees ook: De belangrijkste kenmerken van koelkasten en diepvriezers

Leave a reply